BOSCH elektrische gereedschappen

BOSCH - REAL BOSCH! blauwe elektrische gereedschappen voor vakman en industrie.

De afdeling Power Tools van de Bosch-groep is wereldmarktleider op het vlak van elektrische gereedschappen en accessoires. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Een belangrijk deel van ons productportfolio zijn accumachines met Lithium-Ion-technologie: bijvoorbeeld accuschroevendraaiers, haakse accuschuurmachines, accudecoupeerzagen of accuboorhamers.

Op het gebied van steen- en betonbewerking zijn we een toonaangevende fabrikant voor boorhamers, boormachines, klopboormachines en kernboormachines. Met de uitvindingen SDS-plus en SDS-max heeft Bosch elektrische gereedschappen in dit segment marktstandaards voor gereedschap opnames gevestigd.

Voor schrijnwerkers en timmerlui bieden we moderne tafelcirkelzagen, decoupeerzagen, handcirkelzagen en reciprozagen aan. Het houtassortiment wordt aangevuld door excenter- schuurmachines, bandschuurmachines, deltaschuurmachines, schaafmachines en kettingzagen.
Onze gereedschappen voor de metaalverwerking onderscheiden zich door maximale prestaties en robuustheid. Om het even of u een haakse slijpmachine of rechte slijpmachine hebt. Voor alle blauwe elektrische gereedschappen bieden we de passende systeemaccessoires.
Daartoe behoren bijvoorbeeld geleiderails voor bovenfrezen en invalzagen alsook de passende stofafzuiging. Real Bosch! Echt professional!
 
Voor meer informatie kunt u naar www.bosch-professional.com gaan

Herock